Csancsár Erika

A Kálvária Farm 2 hektáros területe Őrbottyánban található, Pest megyében. Gazdaságunk a város szélén helyezkedik el, csendes, nyugodt helyen, erdővel, mezővel körülvett területen, ami ideális arra, hogy állataink természetes környezetben éljenek. 2016 év elejétől vágott baromfi értékesítésébe fogtunk. Húscsirkéinket kis létszámú csoportokban neveljük annak érdekében, hogy a legjobb minőségű húst tudjuk előállítani. A takarmányozás során különös hangsúlyt fektetünk arra, hogy csirkéink kiváló ízélményt nyújtsanak akár sütés, akár főzés során kerülnek a család asztalára.

Az alábbiakban ismertetjük az állandóan illetve időszakosan rendelhető baromfifajtákat: • Húshibrid csirkéink: törekszünk arra, hogy a nevelési időszakok beosztásával folyamatos vágható állománnyal rendelkezzünk. Vágható állományunk heti szinten 50-100 db csirke. Az éppen aktuális állománytól függően Konyhakész egész csirkéket, illetve csirkecsomagokat készítünk. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az általunk forgalmazott csirkék teljesen konyhakész állapotban kerüljenek a háziasszonyokhoz.

Mottónk: „Csomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy az általad elkészíteni kívánt ételhez a csirkedarabokat tovább feldolgoznod ne kelljen. Hideg vizes fürdő után a csirkerészek mehetnek a fazékba, panírba vagy ahová szeretnéd. „• Kakasaink, jércéink szabad tartásban nevelkednek, az új állományok telepítésével itt is törekszünk arra, hogy rendszeres vágással ki tudjuk szolgálni vevőinket. Vágásuk növekedésüktől függően telepítést követő 6-8 hónap után történik. Farmunkon évek óta tartunk hússertéseket és mangalicákat. Az elmúlt években csak saját felhasználásra neveltük állatainkat, de mivel 2017 év elejétől a saját nevelésű mangalica és sertés vágás értékesítésére kaptuk meg az engedélyt a Váci Állategészségügyi hatóságtól, már vevőinket is ki tudjuk szolgálni tőkehússal és főtt-füstölt töltelék áruval. Az előírásoknak megfelelően sertéseinket vágóhídon vágatjuk, Állatorvosi felügyelet mellett.

A feldolgozás, és a töltött füstölt áru készítés Farmunkon történik.

A farm családi vállalkozás, 3 gyermekünkkel etetjük, ápoljuk, gondozzuk állatainkat. Családi gazdaságunk 2011 óta működik, a terület megvásárlása után gyümölcsöst telepítettünk. Magunk termeljük és dolgozzuk fel a gyümölcsöket, lekvárt főzünk, barackbefőttet rakunk el télire, amit értékesítünk is. A zöldségeket is mi ültetjük, szüreteljük, paradicsomlevet, lecsót készítünk. Vásárlóinknak fontos, hogy mit tesznek az asztalra, mivel látják el családjukat. Farmunk előzetes időpont-egyeztetés után megtekinthető, így Ön is a saját szemével meggyőződhet róla, hogyan jutnak termékeink a család asztalára.

Elérhetőségeink, és további információk: Web oldal: http://www.kalvariafarm.hu/Csancsár Erika (kistermelő)Aranykalászos gazda

    10 Termék
    6737 Eladás
Eladó 2017 június 20 óta
Értékesítés
ÚJ! Pöri + Leves
2.700 Ft 2700.0 HUF / db
Termelő: Csancsár Erika
Értékesítés
Házi mangalica zsír ** TEJmentes ** 600 gr
900 Ft 900.0 HUF / db
Termelő: Csancsár Erika
Értékesítés
Házi mangalica zsír ** TEJmentes ** 0,8 kg
1.200 Ft 1200.0 HUF / db
Termelő: Csancsár Erika
Értékesítés
Szilvalekvár 2018
1.150 Ft 1150.0 HUF / db
Termelő: Csancsár Erika
Értékesítés
Kálvária Farm tojás
580 Ft 580.0 HUF / db
Termelő: Csancsár Erika
Értékesítés
Konyhakész egész csirke**darabolva**Fehér tollú
2.600 Ft 2600.0 HUF / 2 Kg
Termelő: Csancsár Erika
Értékesítés
Fölözetlen friss házi tehéntej ** 2 liter
560 Ft 560.0 HUF / db
Termelő: Csancsár Erika
Értékesítés
Konyhakész egész**KACSA
5.125 Ft 5125.0 HUF / db
Termelő: Csancsár Erika
Értékesítés
Othello szőlőlekvár
950 Ft 950.0 HUF / db
Termelő: Csancsár Erika
Értékesítés
Konyhakész egész KACSA **darabolva**
5.375 Ft 5375.0 HUF / db
Termelő: Csancsár Erika


ÍRD MEG VÉLEMÉNYED

Önnek kell lennie bejelentkezve to post a review.

VÉLEMÉNYEK ÁTLAGA & AJÁNLÁS

5.0

5-ből
Átlagos értékelés 2 vélemény alapján
1
0
2
0
3
0
4
0
5
2

0%
AJÁNLJA

Want to recommend this seller?

Önnek kell lennie bejelentkezve for recommendation.

A
Reviewed by
Marinka Boglárka
csirkehús
Évek óta próbálkoztam beszerezni normális minőségű csirkehúst. Nagyon örülök, hogy rátok találtam! A legfinomabb pörkölt és rántott hús, és a húsleves utolérhetetlen. Csak ajánlani tudom!

Hagyjon egy megjegyzést

Önnek kell lennie bejelentkezve Megjegyzés közzétételéhez

Was this review helpful?
0
0
A
Reviewed by
Bartalis Gabriella
Konyhakész csirke
Nagyon szépen megpucolt, finom csirkehús.

Hagyjon egy megjegyzést

Önnek kell lennie bejelentkezve Megjegyzés közzétételéhez

Was this review helpful?
0
0

Csütörtök este 19 óra után a Farmon (Őrbottyán, Cinege utca) előre egyeztetve

vagy

Péntekenként 18.30-20 óráig Ősz utcai kosár átadás

  • 06204143094
  • 06204143094
  • kalvariafarm@gmail.com